BlueBolt

BlueBOLT Remote Energy Management (BlueBOLT Távoli Energiagazdálkodás)

A BlueBOLT egy olyan ingyenes, felhő alapú internetes felület és alkalmazás, amellyel felügyelhetők és vezérelhetők a Furman (és a Panamax) energiagazdálkodási termékek.

A BlueBOLT képes együttműködni integrált elektronikai rendszerekkel. A telefonos hibabejelentések számának drasztikus csökkentésének érdekében a rendszer képes – többek között – távolról újraindítani a problémás rendszerelemeket, hibaüzeneteket küldeni a külső meghibásodásokról és segítséget nyújtani a távoli energiagazdálkodáshoz és a hálózati kapcsolatok folyamatos felügyeletéhez.

Mire képes a BlueBOLT?

A/V eszközök távoli újraindítása

A BlueBOLT értékes megoldás az ügyfélszolgálatok számára. A lefagyott elektronikus eszközök távoli felügylete és automatikus újraindítása akár 80%-al csökkentheti a hibabejelentések számát, mellyel időt és pénzt takaríthatunk meg.

Hibaüzenetek automatikus küldése

A BlueBOLT képes automatikusan hibaüzeneteket küldeni, hogy azonnal értesülhessünk az olyan energiaellátással kapcsolatos problémákkal, mint például az áramszünet. Ha azonnal értesülünk róla, akkor azonnal elkezdhetjük megtenni a szükséges lépéseket, hogy a rendszerünk (vagy az ügyfelünk rendszere) zavartalanul működhessen tovább.

Időzített energiagazdálkodás

A készenléti üzemmódot gyakran a világ egyik legnagyobb energiapazarlásaként emlegetik. A készenléti üzemmód csak az USA-ban 3 milliárd dollárral növeli az éves energiaköltségeket.

A BlueBOLT segítségével automatikusan lekapcsolhatók az elektromos eszközök a használaton kívüli órákra, amivel csökkenthetők az energiaköltségeink és a környezetre gyakorolt hatásunk.

Hálózati kapcsolat ellenőrzése

A BlueBOLT felület segítségével pingelhetjük a hálózat elemeit és hibajavító lépéseket programozhatunk be, amik segítségével helyreállítható a sérült hálózati kapcsolat. Emellett az időzített pingelés segít a hálózat egészségének hatékony fenntartásában.

Egyszerű beállítás:

1. Válasszuk ki eszközünket a BlueBOLT támogatott eszközök listájáról.

2. Hozzuk létre ingyenes BlueBOLT profilunkat a www.mybluebolt.com-on.

3. Csatlakoztassuk eszközünket az internetre.

4. Az előzőleg létrehozott helyszínekhez rendeljük hozzá a felügyelni és vezérelni kívánt rendszereszközöket.

5. Csatlakoztassuk az A/V készülékeinket, és készen is vagyunk!

A BlueBOLT felhő alapú kommunikációs rendszere hihetetlen egyszerű telepítést tesz lehetővé – egyszerűen csak csatlakoztassuk a BlueBOLT támogatott energiagazdálkodási segédeszközünket a falba, egy hagyományos Ethernet kábellel csatlakoztassuk az eszközt az internethez, és csatlakoztassuk a rendszerhez az elektromos készülékeinket. A BlueBOLT automatikusan „aktív”-ként fogja látni az eszközünket, amit ezután már regisztrálhatunk is, és elkezdhetjük a felügyeletet és a vezérlést a számítógépünkről, tabletünkről vagy okostelefonunkról: nincs szükség statikus IP címre vagy port továbbításra.

Similar Posts