Kinek van szüksége áramkondicionálóra?

A válasz: bárkinek és mindenkinek, aki minőségi audió/videó berendezéssel rendelkezik és a legtöbbet szeretné kihozni a rendszeréből.

Miért?

A váltakozó áram abban a formában ahogy a fali csatlakozóhoz érkezik, zajjal szennyezett. A háztartási eszközök, számítógép tápegységek, stb. további zajt adnak hozzá.

Ezek kivétel nélkül csökkentik az érzékeny audió/videó berendezések képességeit.

A túlfeszültség és feszültség tüske is napi rendszerességgel jelentkező zavar. Ezek és a váltakozó áramú hálózat további ártalmas eseményei veszélyeztetik az értékes készülékeket.

Szükségem van egy ilyenre, mert…

A jó áramkondicionáló megszűri és tisztítja a bejövő váltakozó áramot és megdöbbentő mértékben javítja a berendezések működését. A hangzás jobb lesz, a kép pedig tisztábbnak látszik.

A csatlakoztatott berendezések élettartama is megnő, mivel a szennyezett áram megviseli a tápegységeket és egyéb belső áramköröket.

A jó áramkondicionáló védi a készülékeket a veszélyes hálózati eseményektől, mint a túlfeszültség, tüskék, villám, magasfeszültség.

Nem minden áramkondicionáló egyforma?

Nem, nem azok! Az átlagos túlfeszültség elnyomó csak keveset nyújt a védelem szempontjából és egyáltalán nem szűri vagy tisztítja meg a szennyezett áramot. Viszont a Furman áramkondicionálók mindig a legmagasabb szintű védelmet és tisztítást biztosítják.

Similar Posts